Компания ВДМ.

ВДМ.

Компания
Киев
Зарегистрирован 5 лет назад Был на сайте 2 года назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Будівельна компания VDM Group займається реалізацією комплексних і сегментних проєктів та рішень в галузі будівництва та проєктування, як промислового, так і індивідуального призначення.

VDM Group має широку професійну партнерську мережу, завдяки якій, об єкти нашого будівництва мають повне і своєчасне забезпечення найякіснішими матеріалами та технічними рішеннями.

Розробляємо і реалізуємо як типові, так і індивідуальні галузеві рішення відповідно до технічних вимог і бажань Замовника.

Забезпечуємо повний комплекс проектно-вишукувальних, інженерних та будівельних робіт на об єкті, починаючи з вибору відповідного технічного рішення та матеріалів, завершуючи здачею об єкта в експлуатацію з гарантійним терміном обслуговування.

  • Будівництво ангарів та складів, логістичних комплексів: каркасні ангари, ангари з сендвіч-панелей, виробничі склади і приміщення, логістичні комплекси, ангари сільськогосподарського призначення, овочесховища, фруктосховища, зерносховища, загони, ферми для тварин і птахів, СТО та мийки, спортивні ангари.
  • Будівництво спортивніх об єктів: міні футбольні поля, гандбольний, баскетбольні, волейбольні майданчики, тенісні корти, спортивні універсальні зали, багатофункціональні майданчики для спорту.
  • Промислові підлоги та покриття: бетонні підлоги, бетонні основи та стяжки, наливні полімерні підлоги, декоративний бетон, ремонт і відновлення промислових підлог, бетонні дороги, гідроізоляція.
  • Відновлення та хімзахист будівельних конструкцій: ремонт залізобетонних опор, посилення залізобетонних конструкцій, посилення будівель в комплексі, відновлення залізобетонних конструкцій, відновлення несучої здатності залізобетону, ремонт бетону в старих конструкціях, підсилення фундаментів, гідроізоляційні комплекси робот.
  • Оздоблення комерційніх приміщень
  • Будівництво доріг та благоустрій теріторій: будівництво доріг, асфальтування доріг і тротуарів, асфальтування дворів і майданчиків, відсипка доріг гравієм і асфальтної крихтою, укладання тротуарної плитки, ямковий ремонт, стабілізація ґрунтів.
  • Електромонтажні роботи, відеоспостереження, системи контролю і доступу
Проверенный
Давно на сайте
Более 5 лет
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о компании

Фото работ

41
Промышленный пол

Расценки

Контакты