Мастер Вячеслав Шабала

Вячеслав Шабала

Мастер
Киев
Зарегистрирован 6 лет назад Был на сайте год назад
Мастер Вячеслав Шабала
Шабала Вячеслав Николаевич
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О мастере

Складання кошторисів на ремонтно-будівельні роботи (основний напрямок кошторис для проектів дизайну інтер`єрів)

СУПРОВІД КОШТОРИСУ НА ВСІХ СТАДІЯХ ВИКОНАННЯ РОБІТ ВІД РОЗРОБКИ ПРОЕКТУ ДО ЗДАЧІ ОБ`ЄКТА (ПІДГОТОВКА ЗАЯВОК НА ЗАКУПКУ МАТЕРІАЛІВ, АКТИ ВИКОНАНИХ РОБІТ, ІНША СУПРОВІДНА ДОКУМЕНТАЦІЯ)

Правильно розрахований кошторис - це запорука готовності вкласти кошти в будівельний проект.

Якщо розглядати загальні варіанти, то в кошторисі відбивається досконально суть технологічних операцій та процесів ремонтних робіт, перелік будівельних матеріалів, також визначаються їх фізичні обсяги, враховується вартість за одиницю.

Як я працюю?
До початку робіт мені необхідно надати проект, або дефектну відомість. Обмін документами проводиться по e-mail або при зустрічі (цей момент обговорюється). При відсутності технічної документації для проведення замірів - виїзджаю на об єкт. Після отримання обсягів робіт я озвучую точну вартість і час виконання роботи.

Як формую кошторис?
Для розробки кошторисної документації за основу приймається проектна документація або дефектна відомість. Проект обов язково повинен бути виконаний строго за державним нормативам та містити всю необхідну інформацію, а дефектний акт припускає виклад у вільній формі. Кошторис будівельних робіт несе в собі зведену таблицю, що містить статті витрат, які закладаються для виконання запланованого проекту.
На будівельні роботи передбачається позначення всіх найменувань робіт, які потрібно виконати на об єкті, перераховуються всі необхідні матеріали, обладнання, спеціальна будівельна техніка.
Витрати групуються за трьома розділами:
прямі витрати
накладні витрати
кошторисний прибуток
Прямі витрати витрати, які безпосередньо йдуть на будівельні матеріали.
Накладні витрати це витрати підрядника на управління, організацію, обслуговування і створення загальних умов виробництва.
Кошторис на прибуток сума коштів, необхідних для покриття загальних витрат будівельно-монтажних робіт, соціальну сферу та матеріальне стимулювання. Кошторис на прибуток є нормативною частиною вартості будівельної продукції і не відноситься до собівартості робіт.

Складання кошторисів на ремонтно-будівельні роботи: комплекс ремонтно-будівельних робіт, який передбачає систематичне та своєчасне підтримання експлуатаційних якостей роботи з ремонту і реставрації квартир, офісних і складських приміщень, виробничих цехів, адміністративних будівель і споруд, а також складання кошторисів при оціненні збитку.

Вартість послуг:
По домовленості, але в межах 1-3% від загальної суми кошторисних розрахунків по об`єкту.
При потребі виїзду на об`єкт - 200 грн. та компенсація транспортних витрат.
При потребі заміру приміщень 10 грн. за 1 м2 площі підлоги.

Етапи складання кошторису:
визначення усіх витрат на даний проект;
визначення грошових ресурсів, задіяних у даному проекті;
визначення вартості оплати праці;
визначення витрат на матеріали;
коригування кошторису.

Правильно складений кошторис покликаний врегулювати статтю витрат і заощадити значні суми грошей. Вона допоможе скласти чіткий план дій на етапі підготовчих робіт. Крім того, правильний кошторис дасть підряднику проаналізувати основні етапи подальшого будівництва і в разі необхідності внести зміни на стадії розробки проекту. Маючи у себе приблизний кошторис і проект, можна виставляти об єкт на тендер і потім здійснювати технічний нагляд над процесом будівництва.

З повагою: Вячеслав Миколайович Шабала

тел.: ***

Проверенный
Давно на сайте
Более 6 лет
Есть отзывы
(1 отзывов)
Профессиональные навыки
Маляр (Профессиональный уровень, опыт 19 лет)
Отделочник (Профессиональный уровень, опыт 19 лет)
Плиточник (Профессиональный уровень, опыт 12 лет)
Замерщик (Средний уровень, опыт 15 лет)
Облицовщик (Средний уровень, опыт 10 лет)
Менеджер по продажам стройматериалов (Средний уровень, опыт 10 лет)
Сметчик (Средний уровень, опыт 10 лет)
Прораб (Средний уровень, опыт 8 лет)
Проектант (Средний уровень, опыт 5 лет)
Менеджер строительной компании (Средний уровень, опыт 5 лет)
Образование
Средне-специальное
ВПУ-2, столяр, муляр, маляр, штукатур (Луцьк)
Год окончания: 1998
Опыт работы
Работал "на себя"
с апреля 2003 г. по апрель 2020 г.
Комплексний ремонт приміщень
Знание иностранных языков
Английский (Низкий уровень)
Дополнительная информация
Есть загранпаспорт
Водительское удостоверение (Легковые авто (B), Грузовые авто (C))
Не употребляю алкоголь вообще
Есть профессиональный инструмент (+)
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о мастере (1)

Степан
02.07.2018
Нормально
Качество работы
Нормально
Выполнение сроков
Ужасно
Отношение
Нормально
Соответствие цен
Что понравилось:
початковий конструктив та пропозиція фарбувати стіни
Не понравилось:
спочатку додає заявку на фарбування 250 м2, закликає телефонувати, обіцяючи домовитись ), а в ході розмови заявляє, що замовлення менше на 100 тис. грн. йому нецікаве !))
При моєму намаганні переконатись наочно в якості робіт аргументує, що робили об'єкт з ремонтом на 1,5 млн. грн., але туди ніхто не пустить. На моє повторне питання - побачити якість робіт, його відповідь цього майстра зводилась знову до уявно крутих матеріальних обсягів.
Общие выводы:
При непослідовності своєї пропозиції та незрозумілому обгрунтуванні якості своєї роботи, складається враження, що понти дорожчі грошей та якості. І це ще я навіть не запитував про можливість підписання договору з гарантією на мінімум 15 років..
Мастер Вячеслав ШабалаВячеслав Шабала
04.07.2018
Відповідаю. Шановний пане Степан. Спочатку на мою пропозицію Ви підписали, що мої ціни на роботи занадто високі для Вас і гарантія на малярні роботи терміном на 1 рік Вас не влаштовує, Вам потрібно від 15 років і довше.
Потім Ви телефонуйте і пропонуєте мені виконати комплексний ремонт VIP-класу у квартирі площею 90м2. Я відповів, що тоді вартість буде вираховуватись від м2 підлоги за комплекс робіт. На що Ви відповіли, що ціна від м2 підлоги це лохотрон і так працюють тільки аферисти.
На Ваше прохання показати один з об'єктів люкс -класу, який я виконував, я відмовив і запропонував зв'язатись з дизайнерами, чиї проекти я реалізовував і серед них є об'єкти, які попали в ТОП-10 року кращих робіт в Україні. Ви сказали, що Вас вони не цікавлять, а цікавлять звичайні шабашні об'єкти. Я відповів, що шабашками не займаюсь і комплексні ремонти квартир нижче 100тис.грн. взагалі не розглядаються, бо це не ремонт а хтозна що.
P.S. Пане Степан, Ви так і не відповіли, хто Ви такий, щоб я Вам організовував екскурсії по квартирах,що робив, вартість ремонту яких в межах 1-1,5 млн.грн.
Судячи з діалогу між нами, то Ви більш схожі на посередника, який шукає дешеву раб-силу.
Скажу Вам, це не до мене, шукайте далі

Фото работ

9
Японский стиль
19
Эклектика
9
Хай-тек
1
Романский стиль
1
Техно
1
Рококо
1
Ренессанс
1
Модерн

Расценки

Контакты